Vi håller koll på skolan!

Med lokal förankring följer vi skoldebatten om det fria skolvalet samt håller koll på vad som händer i skolorna i Klippans kommun.

Följ oss om du inte vill missa något, prenumerera på inlägg via mail, RSS eller Twitter, @skolvalinfo.

Vi värnar om de kvalitativa kommunala skolorna som ger dig en bra utbildning utan vinstintresse.

Välj en kvalitativ kommunal skola du också.

Lycka till!

Skolval.info

tisdag 15 november 2016

Väljarna emot vinster i välfärden

Väljarna emot vinster i välfärden. Det är 57% som är emot vinster i välfärden enligt Ekot. Det är SOM-institutet som gjort mätningen. Den gjordes 2015 och har presenterats senare. Liberalerna är det enda borgerliga partiet där fler tycker att det är ett dåligt förslag än ett bra förslag. Jämfört med tidigare år så gick motståndet mot vinster i välfärden totalt sett ner något mellan 2013 och 2014, från knappt 70 till nästan 60 procent.

Det är inte förvånande att folk ogillar vinster i välfärden när man ser att pengarna räcker inte till för sjukvärden omsorgen och skolan. Är det en majoritet i Liberalerna som bestämmer partiets politik eller är det Björklund. Jag konstaterar att väljarnas förtroende för Liberalerna minskat sedan den socialliberala poltiken försvunnit från liberalerna och namnbytet. Namnet Folkpartist har haft betydelse för partiet och man har vetat dess betydelse och innehåll. Nu vill hela alliansen kallas liberaler och är det så gör allt till ett parti

http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2016/09/12/valjarna-emot-vinster-i-valfarden/